Pinned FAQ om inaktive brukere

    • Hints_og_Vejledninger

    This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

    • FAQ om inaktive brukere

      Følgende prinsipper gjelder for ghosting i Ikariam etter versjon 0.4.4:

      Fase 0: Dersom ingenting er gjort innen 24 timer etter kontoen er registrert vil den bli slettet
      Fase I: Innen de første 7 dager: - tid til inaktiv: 2 dager - Tid med inaktivitet til ghosting: 2 dager
      Fase II: To til 4 uker: - Tid til inaktiv: 7 dager - Tid inaktiv til Ghosting: 4 dager
      Fase III: 1-3 månder: - Tid til inaktiv: 7 dager - Tid inaktiv til ghosting: 14 dager
      Fase IV: 3 måneder og oppover: - Tid til inaktiv: 7 dager - Tid inaktiv til ghosting: 30 dager

      Når spilleren er i inaktiv fase vil innsamling av ressurser være halvert.

      Når spilleren er ghostet:
      Hva blir lagret:
      • All spillerinformasjon blir gjemt
      • Alle bygninger i byene blir gjemt
      • Oppgraderingen gjemmes
      • Venneliste INFORMASJON gjemmes (men koblingene blir fjernet, de må inviteres igjen)
      • Arkivet lagres
      • High-score lagres
      Hva lagres ikke:
      • Allianseinformasjon blir slettet
      • arbeidere, forskere og prester fjernes fra arbeidet sitt og blir vanlige innbyggere igjen
      • tilbud i handelsstasjonen blir fjernet
      • premium byplasser blir tapt
      • koblinger i venneliste blir tapt
      • alle kulturelle varer blir tapt
      • alle soldater forsvinner (også spartanere dersom du har kjøpt disse)



      Dersom du har en konto i ghost-mode du ikke husker passordet på kan du bruke "glemt passord" funksjonen og få tilsendt nytt passord. Det som er viktig da er at du husker e-post adressen på kontoen.

      Når en konto kommer tilbake fra ghost-mode vil byene bli plassert på de øyene den var dersom de har ledige plasser! Dersom plassene er okkupert av andre byer vil du bli plassert på nærmeste øy som har samme ressurs som du hadde fra før.

      Dersom du hadde invitert venner med link til å spille (såkalte bluecaps) må du sende venneforespørsel på nytt for å få tilbake bonusskipene fra disse.

      Dette gjelder ikke
      a) dersom du selv har valgt å slette kontoen din
      b) bannede spillere uten betalt ambrosia